icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Voorzitter:
Tabe Annema

Bijna 14 jaar ben ik, Tabe Annema, al voorzitter van onze rijvereniging PSV de Survento Ruters.

Ik en mijn vrouw woonden nog niet zo lang op de Trije Roeden te Boelenslaan toen Joke Bruining kwam vragen of ik de nieuwe voorzitter van de Survento Ruters wilde worden. In eerste instantie was mijn reactie: ‘Laat me maar even.’. Ik was net afgetreden als voorzitter van PSV Trynw╚âlden, maar ik zat daar nog wel in Stichting Bestuur en enkele andere commissies. Ook was ik op dat moment nog voorzitter van CH Burgum. Maar na Joke haar tweede bezoek dacht ik: ‘Doen!’. Zo zie je maar, de aanhouder wint.

Naast mijn voorzitterschap bij de Survento Ruters zit ik in de commissie van de Hypo Fryslân Cup. Een gezellig groepje van 5 personen die deze competitie klaar stoomt.

Er zijn meer gezellige evenementen waar ik een bijdrage aan mag leveren. Namelijk speaker zijn op marathons. Zo kom ik al jaren in Oentsjerk, Leek, Burgum en, de grootste, Driesum/Wouterswoude. Dit doe ik al zo’n 15 jaar en het blijft ontzettend leuk en gezellig!

Terug naar de vereniging. Voor het penningmeesterschap staat nog een vacature open. Dit is weinig, maar zeker wel interessant werk. Iemand met wat boekhoudkundig inzicht moet dat fluitend kunnen doen. Wij hopen nog een enthousiast lid te kunnen vinden voor deze taak. Daarnaast ben ik ontzettend blij dat wij een opvolger hebben kunnen vinden voor de vertrekkende secretaresse, namelijk Iris van Wagensveld.

We hebben op de ledenvergadering afgesproken, dat we weer een buitenrit gaan organiseren. Ik vind het ontzettend leuk om met de leden en donateurs van de Survento Ruters al deze mooie activiteiten te mogen ondernemen!

De voorzitter,

Tabe F. Annema